Стратегічні напрямки досліджень та кращі практики у сфері автоматизації, комп’ютерно-інтегрованих технологій та робототехніки : силабус - Вовна, О. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Особливість курсу полягає в акценті на набуття практичного досвіду використання статистичних та інтелектуальних методів і засобів обробки великих масивів даних.