Гнучкі навички (soft skills) у професійній діяльності : методичні вказівки до виконання індивідуальних завдань - Смирнова, І. І.; Ровенська, В. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Методичні вказівки включають опис індивідуальних завдань для самостійного виконання студентами в межах курсу «Гнучкі навички (soft skills) у професійній діяльності», вимоги до оформлення та оцінювання результатів виконання індивідуальних завдань. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освіти.