Маркетингова стратегія гіперперсоналізації в епоху штучного інтелекту - Харченко, О. С.; Kharchenko, O. S. (Baltija Publishing, 2024)
Штучний інтелект має величезний вплив на практично всі сфери маркетингу сьогодення: автоматизований збір та обробка даних клієнта, маркетингові стратегії тестування та створення контенту. Враховуючи той факт, що технології штучного інтелекту продовжують свій динамічний розвиток, надаючи все більше інструментарію для маркетологів, однією із найперспективніших сфер використання ШІ в маркетингу є гіперперсоналізація – використання інтелектуальних алгоритмів для персоналізованої пропозиції товарів та послуг.
Hyperpersonalization marketing strategy in the age of artificial intelligence