Основи електротехніки : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт - Хілов, В. С. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕ ТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2026)
У методичних вказівках викладено теоретичні відомості, необхідні для підготовки до лабораторних занять, а також наведено порядок виконання робіт, вимоги до оформлення звітів і контрольні запитання для самоперевірки знань. Зміст методичних вказівок охоплює основні розділи електротехніки за двома модулями, зокрема аналіз електричних кіл постійного та змінного струму, дослідження однофазних і трифазних систем, вивчення режимів роботи електричних кіл та основних електротехнічних законів. Значна увага приділяється формуванню практичних навичок вимірювання електричних величин, обробки експериментальних даних і побудови характеристик. Матеріал структуровано з урахуванням сучасних вимог до підготовки фахівців у галузі електричної інженерії та спрямований на розвиток аналітичного мислення, експериментальних умінь і професійних компетентностей студентів. Методичні вказівки можуть бути використані як під час аудиторних занять, так і для самостійної роботи студентів.