Робоча програма з дисципліни "Нейронні мережі в системах автоматизації" - Разживін, О. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Особливістю курсу є акцент на саме практичному використанні методів проектування інтелектуальних систем управління при розв’язанні різноманітних інженерних задач, наукових досліджень та проектуванні систем автоматизації з використанням нейротехнологій.