Обман - Фісай, К. М. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Презентація підготовлена в рамках участі в заході "Круглий стіл "Академічна доброчесність для кожного".
Keywords: обман; академічна доброчесність