Порівняння сучасних систем контролю заповнення бункерів в гірничорудній промисловості - Заболотний, Д. С.; Койфман, О. О.; Король, В. М. (Приазовський державний технічний університет, 2023)
У гірничорудній промисловості контроль та управління рівнем заповнення бункерів є критично важливими аспектами, що визначають ефективність виробничих процесів. Точне вимірювання та надійний моніторинг рівня матеріалів у бункерах є ключовими факторами для забезпечення безперебійності виробництва, оптимізації запасів та ефективного управління процесами переробки руди або інших матеріалів.