Технологія підземної розробки родовищ корисних копалин : методичні вказівки до виконання практичних робіт - Сахно, І. Г. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Методичні вказівки включають методичні пояснення до виконання практичних робіт з варіантами для кожного здобувача; вимоги до їх оформлення, зразок титульної сторінки, список використаних джерел. Рекомендовано для студентів спеціальності 184 Гірництво першого (бакалаврського) рівня освіти, ОПП «Відкрита розробка родовищ», які вивчають дисципліну «Технологія підземної розробки родовищ корисних копалин».
Keywords: методичні вказівки