Геоінформаційні системи в маркшейдерії : методичні рекомендації до виконання практичних робіт - Батур, М. О. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2026)
У методичних рекомендаціях наведено тематику практичних робіт, вихідні данні, методичні пояснення щодо порядку та приклади їх виконання, критерії оцінювання, вимоги до оформлення звітів.