Робоча програма навчальної дисципліни «Рішення з диджиталізації в проєктах операційної ефективності» - Мінц, О. Ю. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Дисципліна «Рішення з диджиталізації в проєктах операційної ефективності» відноситься до вибіркової складової освітніх програм підготовки магістрів, і спрямована на отримання знань та навичок використання цифрових технологій для досягнення операційної ефективності, сталості розвитку і збільшення прибутковості підприємств.