Електричні машини : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Електричні машини" - Рухлов, А. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Методичні вказівки включають тематику лабораторних робіт відповідно до робочої програми навчальної дисципліни. Складаються з теоретичної та практичної частини, містять критерії оцінювання та детальний хід виконання лабораторних робіт, а також контрольні питання для самоперевірки знань здобувачів. Рекомендовано для студентів спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
Keywords: методичні вказівки; лабораторні роботи; електроенергетика; електротехніка; електромеханіка; методичні вказівки