Інструментарій моделювання бізнес-процесів для проєктів підвищення операційної ефективності на підприємствах гірничо-металургійного комплексу країни - Латишева, О. В. (Національний авіаційний університет, 2024)
Проєкти підвищення операційної ефективності підприємств гірничо -металургійного комплексу України сфокусовані на забезпечення ефективного використання ресурсів, оптимізацію бізнес – процесів, впровадження інноваційних ощадливих технологій, визначення інших резервів фінансовой міцності в складних вітчизняних умовах ведення бізнесу.