Робоча програма навчальної дисципліни "Сталий розвиток бізнесу (ESG)" - Латишева, О. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Освітній курс «Сталий розвиток бізнесу (ESG)» має на меті допомогти здобувачам вищої освіти зрозуміти цілі, принципи, інструментарійсталого розвитку, дослідити його переваги для бізнесу, існуючі перешкоди та ризики, а також способи їх подолання та усунення.