Методи в програмуванні автоматизованих систем управління технологічними процесами : силабус - Койфман, О. О.; Малигіна, С. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Особливістю курсу є те, що він інтегрує знання з вищої математики, алгоритмізації та програмування на саме практичне використання чисельних методів при розв’язанні різноманітних інженерних задач, наукових досліджень та проектуванні комп’ютерно-інтегрованих й інтелектуальних систем. Отримані знання будуть корисними для ідентифікації, моделювання та оптимізації технологічних процесів.