Елементи систем електропостачання підприємств : методичні вказівки до виконання практичних робіт - Шрамко, Ю. Ю.; Мірошниченко, С. О. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2026)
Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Елементи систем електропостачання підприємств» призначені для здобувачів освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра за освітню програмою «Монтаж, експлуатація та ремонт електромеханічного обладнання та обладнання систем електропостачання у ГМК» спеціальності G3 «Електрична інженерія». Методичні вказівки містить основні теоретичні відомості, порядок виконання та оформлення практичних робіт, приклади розрахунків, завдання для індивідуальної роботи, питання для самоперевірки та критерії оцінювання результатів. Метою методичних вказівок є формування у здобувачів освіти знань і практичних навичок з аналізу, проєктування, експлуатації та технічного обслуговування елементів систем електропостачання промислових підприємств. Викладений матеріал сприяє засвоєнню принципів побудови розподільчих мереж, вибору електрообладнання, забезпечення надійності та якості електроенергії, а також підготовці до виконання курсових і дипломних проєктів за фахом. Методичні вказівки можуть бути використані під час аудиторних занять, самостійної та індивідуальної роботи студентів, а також при навчанні за дуальною формою освіти.