Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни "Підготовчі процеси при збагаченні корисних копалин" для студентів спеціальності 184 «Гірництво» освітньо-професійної програми "Збагачення корисних копалин" - Левченко, К. А.; Кушнірук, Н. В.; Каменець, В. І.; Чеберячко, І. М. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни "Підготовчі процеси при збагаченні корисних копалин" призначена для студентів, що здобувають освіту на першому (бакалаврському) рівні освіти і містить методику розрахунку курсової роботи та вимоги, щодо її оформлення, а також приклад розрахунку. Рекомендовано для здобувачів спеціальності 184 «Гірництво» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які навчаються за ОПП «Збагачення корисних копалин».