Управління проєктами та програмами : методичні рекомендації до самостійного вивчення дисципліни для здобувачів за освітньо-професійними програмами другого (магістерського) рівня «Комп’ютерні науки та цифровий інтелект» (спеціальність 122 Комп’ютерні науки) та «Комп’ютерне конструювання мехатронних систем» (спеціальність 133 Галузеве машинобудування) - Шевченко, Н. Ю. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2023)
Методичні рекомендації включають завдання для самостійної роботи студентів, стислі теоретичні відомості за темами завдань та перелік посилань на корисні джерела інформації. Рекомендовано для магістрів спеціальностей 122 Комп’ютерні науки та 133 Галузеве машинобудування всіх форм навчання.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; проєкт; управління