Металургія чавуну : силабус - Реков, Ю. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Металургія чавуну – обов'язковий курс металургійної підготовки, який дозволить Вам зрозуміти і професійно використовувати технічну термінологію, досліджувати, аналізувати і вдосконалювати технологічні процеси в виробництва чавуну, а також застосовувати на практиці методи розрахунку основних показників доменного процесу та оцінювати металургійну цінність залізорудної сировини.