Технології збагачення корисних копалин : силабус - Кушнірук, Н. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
​​У сучасному бізнес-середовищі операційне управління відіграє важливу роль у забезпеченні підприємству досягнення фінансового успіху та стабільності на ринку. Можливості забезпечення ефективності операційного управління підприємства залежить від багатьох факторів, але ключовими є формування та забезпечення всіх умов для ефективного управління потоком операцій (процесами, бізнес-процесами, проєктами, програмами заходів та матеріальними, фінансовими, людськими та іншими ресурсами, необхідними для забезпечення ефективного функціонування, підвищення операційної ефективності та стійкого розвитку підприємства. Забезпечення операційної ефективності є критично важливою компонентою успіху бізнесу, який прагне досягнути сталості розвитку і збільшення прибутковості при умові оптимального використання всіх ресурсів.