Застосування Minecraft Education Edition як елементу гейміфікації при викладанні математичних дисциплін - Федоренко, О. Г.; Кайдан, Н. В.; Андрусик, А. А.; Fedorenko, O. H.; Kaidan, N. V.; Andrusyk, A. A. (Baltija Publishing, 2024)
Гейміфікація в освіті – це підхід, що використовує ігрові елементи та принципи для підвищення мотивації та залучення здобувачів освіти. Вона ґрунтується на включенні елементів змагання, нагород, рівнів і досягнень у навчальний процес. Мета гейміфікації – зробити навчання більш інтерактивним, цікавим і ефективним.
Implementation Of Minecraft Education Edition As An Element Of Gamification In Teaching Mathematical Disciplines