Робоча програма навчальної дисципліни «Англійська мова для інженерів та технологів (English for Engineers and Technologists)» - Хорошайло, О. С.; Довгаль, І. А. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Програма дисципліни «Англійська мова для інженерів та технологів (English for Engineers and Technologists)» орієнтована на набуття навичок практичного володіння іноземною мовою в різних видах мовленнєвої діяльності в сфері, зумовленої професійними потребами; користування усним монологічним і діалогічним мовленням у межах побутової та фахової тематики, перекладу з іноземної мови текстів, пов’язаних з поняттями, які спрямовані на вивчення металургійних технологій, обладнання та передових напрямків їх розвитку.