Робоча програма навчальної дисципліни «Гнучкі навички (soft skills) в управлінні результативністю персоналу» - Смирнова, І. І.; Ровенська, В. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Гнучкі навички (soft skills) в управлінні результативністю персоналу – курс, який спрямовано на формування у здобувачів вищої освіти універсальних навичок та вмінь, які органічно доповнять фахові знання магістра та які необхідні як для персональної професійної ефективності, так і для організації ефективного управління персоналом, що зроблять його більш підготовленим до результативної практичної роботи. Особливістю курсу є те, що він сприяє розумінню сутності та значущості «soft skills» в управлінні результативністю персоналу, які протиставляються спеціальним вузькопрофесійним навичкам («hard skills»), оскільки не мають однозначної жорсткої прив’язки до конкретної професійної сфери діяльності.