Матеріалознавство : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт - Пашинський, В. В.; Бойко, І. О.; Пашинська, О. Г. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
В методичних рекомендаціях наведено тематику лабораторних робіт, методичні пояснення щодо порядку та приклади їх виконання, вимоги до оформлення звітів, питання для самоперевірки тощо.
Keywords: методичні вказівки; лабораторні роботи; матеріалознавство