Теоретична та прикладна механіка : силабус - Кайдаш, М. Д. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Вивчення дисципліни спрямовано на формування основ інженерно-технічного мислення та фахових компетентностей у професійній діяльності спеціаліста. Програма курсу орієнтована на системний підхід до моделювання й прогнозування процесів у інженерних системах гірничо-металургійного виробництва.