Розробка математичної моделі поведінки користувачів на сайті та збільшення його конверсії - Держевецька, М. А.; Кривцов, О. В.; Derzhevetska, M. A.; Kryvtsov, O. V. (Baltija Publishing, 2023)
Математичні методи і моделі грають важливу роль у реалізації збільшення переглядів сайту. Вони дозволяють використовувати квантифіковані дані та алгоритми для аналізу та передбачення поведінки користувачів, що допомагає розробляти ефективні стратегії та приймати розумні рішення. Для побудови математичної моделі була обрана Марковська модель.
Development of a mathematical model of user behavior on the website and increasing its conversion