Визначення шляхів підвищення операційної ефективності виробничого процесу агломераційного цеху з використанням бенчмаркінгу - Козак, Д. С. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Актуальність теми роботи. Підвищення операційної ефективності виробничого процесу в агломераційному цеху передбачає визначення та реалізацію стратегій, спрямованих на оптимізацію операцій, зменшення відходів і підвищення загальної продуктивності. Постановка проблеми. Визначення шляхів підвищення операційної ефективності виробничого процесу Агломераційного цеху з використанням бенчмаркінгу Мета дослідження. Проведення бенчмаркінгу операційної ефективності виробничих процесів агломераційних цехів ПРАТ «КАМЕТСТАЛЬ» та ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» для визначення шляхів підвищення операційної ефективності виробничого процесу. Задачі дослідження: − Визначення показників агломераційного цеху; − Проведення бенчмаркінгу виробничих процесів операційної операційної агломераційних «КАМЕТСТАЛЬ» та ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ»; ефективності ефективності цехів ПРАТ − Визначення шляхів підвищення операційної ефективності виробничого процесу. Об’єкт дослідження – процес управління операційною ефективністю в агломераційних цехах ПРАТ «КАМЕТСТАЛЬ» та ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ».. Предмет дослідження – організаційно методичні підходи до підвищення операційної ефективності виробничих процесів в агломераційних цехах «ЗАПОРІЖСТАЛЬ».. ПРАТ «КАМЕТСТАЛЬ» та ПАТ Результати та обґрунтування їх новизни / інноваційності. Наукова новизна полягає в поглибленні розуміння сутності методичних підходів до оцінки управління ефективністю виробничим потенціалом підприємства, представленні детермінованої факторної моделі комплексної оцінки ефективності управління виробничим потенціалом підприємства.
Наук. керівник: Реков Юрій Васильович, доцент, канд. тех. наук