Робоча програма навчальної дисципліни «Новітні технології отримання сталі зі спеціальними властивостями» - Мамешин, В. С. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Особливістю курсу є поєднання світового досвіду технологій виробництва спеціальних високоякісних сталей з використанням класичних сталеплавильними технологій та прогресивних новітніх металургійних технологій. В рамках даного підходу курс інтегрує знання з основ металургійних технологій, металургії та електрометалургії сталі.