Практика у проєктах підвищення операційної ефективності - Смирнова, І. І.; Мойсеєнко, К. Є.; Ровенська, В. В.; Латишева, О. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2023)
Методичні вказівки включають вимоги щодо порядку проходження практики у проєктах підвищення операційної ефективності (переддипломної практики), пояснення щодо змісту та оформлення звіту, зміст та критерії оцінювання виконаного індивідуального дослідження в процесі проходження практичної підготовки, приклади оформлення звіту, включаючи зразок титульної сторінки. Рекомендовано для магістрів спеціальності 051 Економіка другого (магістерського) рівня освіти ОПП «Бізнес-процеси та операційна ефективність».
Keywords: методичні вказівки; практика; операційна ефективність; практична підготовка