Методичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем спеціальності 073 Менеджмент ОПП «Вартісне управління бізнесом» - Шкрабак, І. В.; Харченко, О. С. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Методичні вказівки включають пояснення щодо процедури підготовки, виконання і захисту кваліфікаційної роботи, а також рекомендації і вимоги до її змісту та оформлення. Рекомендовано для здобувачів освіти спеціальності 073 Менеджмент першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Вартісне управління бізнесом».
Keywords: методичні вказівки; кваліфікаційна робота; менеджмент; вимоги оформлення