Використання факторного експерименту до дослідження процесу взаємодії опорної поверхні лиж крокуючого рушія з грунтом - Дзержинська, О. В.; Dzerzhinska, O. V.; Дзержинская, О. В. (Донецький національний технічний університет, 2018)
Метою роботи є отримання математичних моделей, що описують ефективність застосування нової конструкції опорних елементів лиж крокуючого рушія.

The purpose of the work is to obtain mathematical models describing the effectiveness of the application of a new design of the supporting elements of the skier of the stepping motor.

Целью работы является получение математических моделей, описывающих эффективность применения новой конструкции опорных элементов лыж шагающего движителя.
Using a quotient experiment to study the process the interaction of the supporting surface of the skis with the moving stepper with the ground
Использование факторного эксперимента к исследованию процессов взаимодействия опорной поверхности лыж шагающий движитель с грунтом
Keywords: крокуючий рушій; опорні елементи лиж; математична модель; факторний експеримент поверхня відгуку; walking mechanism; supporting elements of skis; mathematical model; factor response; response surface; шагающий движитель; опорные элементы лыж; математическая модель; факторный эксперимент поверхность отклика