Робоча програма переддипломної практики за освітньо професійною програмою підготовки бакалаврів «Збагачення корисних копалин» (спеціальність 184 Гірництво ОПП «Збагачення корисних копалин») - Младецький, І. К.; Левченко, К. А.; Кушнірук, Н. В.; Чеберячко, І. М.; Михайлова, Д. О. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Програма переддипломної практики призначена для студентів, що здобувають освіту на першому (бакалаврському) рівні освіти і містить вимоги щодо організації практики, контролю та підбиття підсумків практики, а саме вимоги до оформлення звіту про проходження практики та щоденника (робочого зошита) практики, критерії оцінювання результатів проходження практики, зразок титульної сторінки. Рекомендовано для здобувачів спеціальності 184 Гірництво першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які навчаються за ОПП «Збагачення корисних копалин».