Робоча програма передатестаційної практики здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем для студентів спеціальності 184 Гірництво ОПП «Сучасні методи маркшейдерського забезпечення процесів видобування корисних копалин» - Назаренко, В. О.; Бруй, Г. В.; Батур, М. О. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2025)
Програма передатестаційної практики призначена для студентів, що здобувають освіту на другому (магістерському) рівні освіти і містить вимоги щодо організації практики, контролю та підбиття підсумків практики, а саме вимоги до оформлення звіту про проходження практики та щоденника (робочого зошита) практики, критерії оцінювання результатів проходження практики, зразок титульної сторінки, список використаних джерел.