Робоча програма навчальної дисципліни «Управління операційними витратами та ефективність використання операційних активів» - Якименко-Терещенко, Н. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Дисципліна є однією з фундаментальних наук, на базі якої фахівець зможе забезпечити вирішення професійних задач, пов’язаних з основними напрямами управління операційними витратами, одними з яких є зіставлення витрат і результатів виробництва між собою; дослідження структури і класифікації витрат; проведення аналізу методів обліку витрат на виробництво та оцінка їх впливу на управління витратами. Дисципліна знайоме з організацією та методикою управлінського обліку, а саме з принципами і методами управлінського обліку, його місцем і роллю в управлінні діяльністю підприємстваобрати цей курс задля формування індивідуальної освітньої траєкторії.