Операційна надійність та бережливе виробництво : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань з дисципліни - Чуприна, Ю. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2023)
Методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань з дисципліни «Операційна надійність та бережливе виробництво» включають інформацію щодо змісту та вихідних даних; містять перелік основної та додаткової літератури, критерії оцінювання індивідуального завдання, вимоги до його оформлення. Рекомендовано для студентів спеціальності 051 «Економіка», 073 «Менеджмент», 183 «Технології захисту навколишнього середовища», другого (магістерського) рівня освіти.
Keywords: методичні вказівки; індивідуальне завдання; економіка; захист навколишнього середовища