Робоча програма з дисципліни "Інтелектуальні системи управління" - Разживін, О. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Особливістю курсу є акцент на саме практичному використанні методів проектування інтелектуальних систем управління при розв’язанні різноманітних інженерних задач, наукових досліджень та проектуванні та цифровий трансформації систем автоматизації з використанням баз знань та даних. Дисципліна є обов’язковою для вивчення здобувачами магістерського рівня вищої освіти за освітньою програмою «Інтелектуальні системи управління та робототехнічні комплекси в гірничо-металургійному виробництві», оскільки отримані знання можуть бути застосовані для проектування АСУ з використанням інтелектуальних методів управління на базі нечітких нейромережевих технологій та баз знань.