Робоча програма навчальної дисципліни "Управління науково-дослідними та інноваційними проєктами" - Гончар, В. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Особливість курсу полягає в акценті на інноваційних методах управління проєктами та науковими дослідженнями, що відрізняє його від стандартних курсів управління проєктами. Серед ключових тем курсу: управління науковими дослідженнями, інноваційне мислення та впровадження нових технологій, оцінка та мінімізація ризиків інновацій, використання сучасних технологій управління проєктами, а також комерціалізація результатів наукових досліджень.